Orice om își poate schimba cursul vieții conștientizând necesitatea schimbării în propria viață.

Dacă și tu îți dorești

Ședințe individuale de coaching și consultanță

În cadrul ședințelor individuale singurul meu scop este ascultarea activă, ghidarea și obținerea rezultatelor dorite prin intermediul aplicării tehnicilor și metodelor eficiente, rezultatele fiind rapid vizibile.
Pachet 4 ședințe individuale 3+1 ședință gratis – Atrage abundența și prosperitatea.

Ce beneficii vei obține dacă alegi să parcurgi acest program individual alături de mine

servicii-03

Cuprins program:

Programează și tu o ședință individuală gratuită:

Completează-ți datele și te voi contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a programa ședința individuală gratuită.

  servicii-06
  servicii-07

  Cursuri

  Fiecare om este înzestrat cu un potențial nelimitat. Asemeni unui diamant, omul poate fi modelat și șlefuit atunci când alege în mod conștient și intenționat să investească în propria-i educație.

  Malcom Forbes spune: “Scopul educației este să înlocuiască o minte goală cu una deschisă”. Cu alte cuvinte, educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a te schimba mai întâi pe tine și apoi pentru a putea schimba lumea, după spusele lui Nelson Mandela, iar poetul Mihai Eminescu spune: “Citește. Numai citind creierul tău va deveni un laborator nesfârșit de idei și imagini”.

  Cursurile create de mine au luat naștere ca o soluție la întrebările, nevoile și necesitățile tuturor celor care își doresc să se dezvolte și să își îmbunătățească viața pe plan personal și profesional.

  Participarea activă în cadrul cursurilor de dezvoltare personală te poate ajuta să te cunoști mult mai bine și să ai conștientizări valoaroase ce te pot ajuta în descoperirea scopului și a pasiunii.