Fă cunoștință cu GoPublish: Cea mai mare și de succes comunitate de publisheri din România

Descoperă cum poți să faci Profit Consistent din Vânzarea de Cărți cu sau fără conținut folosind sistemul de Print on Demand

Este vorba de jurnale, agende, cărți simple de colorat sau cărți și caiete asemănătoare, pe care le realizezi pe baza unor template-uri, și pe care le vinzi la nivel internațional, fără să ai nevoie de buget de stocuri și fără costuri de logistică sau de tipografie.

Accesează GRATUIT Ghidul GoPublish și descoperă metoda prin care mii de studenți, angajați, părinți, bunici, freelanceri sau chiar antreprenori de pe tot globul și-au dezvoltat un venit suplimentar ce nu necesită cunoștințe legate de scrierea unei cărți.

Descarcă acum Ghidul Gratuit GoPublish

Marketing by

Îți recomand să studiezi ceea ce fac cei de la GoPublish, sunt CEA MAI MARE ȘI MAI DE SUCCES COMUNITATE DE PUBLISHERI ONLINE DIN ROMÂNIA, o comunitate de PESTE 700 DE CREATORI EXPERIMENTAȚI DE CĂRȚI SIMPLE SAU COMPLEXE care își dedică timpul ca să se ajute reciproc și să își lanseze business-urile pe platforme de print on demand cum este și Amazon.

ATENȚIE: Afacerea de tip print on demand, nu este o oportunitate de tip „tun”, nu este o „combinație”, o înșelătorie online sau o simplă variantă de cash rapid fără efort. De asemenea NU este o schemă piramidală și nu îți cere nimeni procent din câștiguri. Am aflat de la fondatorii comunității GoPublish că foarte multe persoane și-au generat primele lor cărți online imediat după descărcarea acestui ghid gratuit.

Ghidul GoPublish este pentru tine dacă:

Descarcă acum Ghidul Gratuit GoPublish

Marketing by

Despre mine

Eu sunt (NUMELE TĂU) și fiind în căutarea unei oportunități de a dezvolta un business online care nu necesită bugete mari pentru început, am descoperit ceea ce fac cei din Comunitatea GoPublish.

După ce descarci Ghidul Gratuit GoPublish din care vei afla majoritatea detaliilor importante din acest model de afacere, îți voi da acces la un webinar cu fondatorii comunității. Vei primi informații despre webinar pe email.

Dacă vrei să afli mai multe despre fondatorii comunității GoPublish, aceștia sunt:

Aleman Răzvan

Sunt Aleman Răzvan, antreprenor în eCommerce, dețin și manageriez mai multe branduri de produse fizice, proprietarul unei agenții de marketing din Bali și în același timp, autor de cărți din diferite nișe la nivel internațional.
Împreună, pană în prezent, toate aceste business-uri au generat peste $4 milioane în vânzări și mi-au permis să fiu liber și să mă bucur de viață așa cum visam încă de când eram angajat la un call center din Sibiu, în urmă cu câțiva ani. Fiind mereu interesat de noi oportunități, Claudiu mi-a prezentat metoda pe care astăzi v-o prezentăm și vouă. 

Claudiu Nistor

Sunt Claudiu Nistor, acum antreprenor și investitor, însă în școala am fost corigent la engleza, iar în cariera am pornit de la statutul de angajat la salubritate, la vânzător de piese de motocicletă, iar din 2016 de când am început să investesc serios în abilitățile mele, am vândut marfă pe Amazon de peste $2 milioane și peste 50.000 cărți. Am implementat acest sistem ca un test în urmă cu 2 ani, iar acum, alături de Răzvan l-am perfecționat urmărind toate detaliile pe care vi le vom prezenta în Ghidul Gratuit GoPublish.

Copyright 2022 - NUMELE TĂU