Sunt Ramona Necula, autor, trainer, teacher și coach certificat de dezvoltare personală însă la bază sunt economist.

Cu toate că studiile mele, atât facultatea cât și masteratul sunt în domeniul economic, viața m-a îndreptat către acele locuri de muncă unde să pot interacționa continuu și să cunosc mereu oameni noi.

Copil fiind le spuneam părinților că eu voi deveni avocat, după câțiva ani, în clasa a 12-a, mă încânta ideea de a deveni profesor însă ajungând la facultate și fiind nevoită să mă întrețin, primul meu loc de muncă a fost în cadrul unei firme unde am fost angajată ca asistent manager.

Anii au trecut iar eu mi-am uitat visul, acela de a deveni profesor, fiind nevoită să mă descurc cu viața care nu era deloc așa cum mi-o imaginasem.

La 19 ani plecasem deja la facultate și începusem să trăiesc pe cont propriu, anii au trecut, unul după altul și după vreo câteva locuri de muncă schimbate, în anul 2012 ceva s-a întâmplat. Aș putea numi anul 2012 anul trezirii sau punctul zero din viața mea.

Ramona-necula (14)
Ramona-necula (2)

Începând cu anul 2012 totul a început să se schimbe pentru că eu eram nemulțumită de viața mea din toate punctele de vedere. Trăiam cu frica zilei de mâine, cu grija plăților lunare și la sfârșitul lunii aproape că eram cu salariu pe zero.

Ceva în interiorul meu a început să se revolte, vrând să caute un sens mai profund al vieții, astfel că, în 2012 a început o nouă etapă a vieții mele, aceea în care mi-am dorit să aflu cum pot să am o viață mai bună din toate punctele de vedere.

Pas cu pas, atât Dumnezeu cât și intuiția, m-au ghidat să citesc, să particip la cursuri, să mă dezvolt și să investesc mai mult în educația mea.
Fiecare carte citită și fiecare curs la care am participat, fiecare om pe care l-am cunoscut și m-a ghidat, toate acestea au contribuit la creșterea mea atât personal cât și profesional.

Cu fiecare experiență trăită, visul meu din clasa a 12-a, a revenit în mintea mea făcându-mă să caut o modalitate de a mi-l împlini.
Știam că menirea mea este să lucrez cu oamenii pentru că acest lucru mi se potrivea și îmi plăcea, având în vedere experiența de peste 15 ani în cadrul companiilor în care am lucrat în București ca și consultant în departamentele de relații clienți și prestării de servicii.

Anul 2017 a fost un alt an important din viața mea pentru că am devenit membră a unei echipe de dezvoltare personală prin intermediul căreia viața mea a căpătat și mai multă claritate, urmând ca în decembrie 2019 să găsesc și piesa lipsă care m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul, acela de a fi profesor, mai nou acum sub o altă denumire aceea de „teacher” în mediul online.

Din anul 2020 am început să fiu prezentă zilnic în mediul online pentru a ajunge la cât mai mulți oameni prin intermediul programelor de dezvoltare personală cât și cu ajutorul ședințelor de coaching individuale.

Am creat comunitatea Crește-ți încrederea în tine prin schimbarea gândirii, numele comunității venind din experiență și propriile conștientizări, cele care m-au ajutat să cresc, și anume schimbându-mi modul de gândire am reușit să îmi cresc încrederea în mine și să am mai mult curaj să îmi urmez visul cu pasiune.

Prin intermediul programelor de dezvoltare personală și a ședințelor individuale vreau să te ghidez și pe tine către visul tău, ajutându-te să înțelegi cât de importantă este resetarea mentală și încrederea în sine, factori importanți ce te vor ajuta să ai mai multă motivație să acționezi în direcția îndeplinirii obiectivelor tale și în găsirea scopului și a pasiunii.

Te invit să parcurgi Cursul Gratuit “Învață cum poți deveni cea mai bună variantă a ta, îmbunătățindu-ți Imaginea de Sine” , înscriindu-te completând formularul de mai jos:

.