Fiecare om este înzestrat cu un potențial nelimitat. Asemeni unui diamant, omul poate fi modelat și șlefuit atunci când alege în mod conștient și intenționat să investească în propria-i educație.

Malcom Forbes spune: “Scopul educației este să înlocuiască o minte goală cu una deschisă”. Cu alte cuvinte, educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a te schimba mai întâi pe tine și apoi pentru a putea schimba lumea, după spusele lui Nelson Mandela, iar poetul Mihai Eminescu spune: “Citește. Numai citind creierul tău va deveni un laborator nesfârșit de idei și imagini”.

Cursurile create de mine au luat naștere ca o soluție la întrebările, nevoile și necesitățile tuturor celor care își doresc să se dezvolte și să își îmbunătățească viața pe plan personal și profesional.

Participarea activă în cadrul cursurilor de dezvoltare personală te poate ajuta să te cunoști mult mai bine și să ai conștientizări valoaroase ce te pot ajuta în descoperirea scopului și a pasiunii.

Ramona-necula (15)

Reprogramează-ți mintea pentru Succes

Atingerea obiectivelor și a succesului în viață reprezintă o dorință pentru fiecare om. Marea majoritatea a oamenilor își doresc să își rezolve problemele și să scape de stres pentru totdeauna însă când le spun că primul pas pentru a-și îmbunătăți viața este să înceapă prin a se schimba pe ei, dau înapoi și nu aleg să își asume responsabilitatea schimbării. Indiferent de schimbarea pe care vrei să o faci, fie ea pe plan personal sau profesional, începutul e același.

Mintea ta are nevoie de un reset, de o schimbare la nivelul gândurilor și al convingerilor limitative. Câtă vreme nu vei identifica gândurile sabotoare și convingerile limitative și nu vei lucra activ cu ele, schimbările din viața ta se vor lăsa așteptate.

Învinge-ți fricile și redobândește-ți încrederea în tine

O piedică des întâlnită ce stă în calea dezvoltării noastre este frica.

Fiecare om are cel puțin o frică care, dacă este destul de mult timp întreținută prin repetarea gândurilor, ne va bloca și noi nu ne vom putea trăi viața la potențial maxim.

În cele mai multe dintre cazuri suntem mânați de frici și de griji în loc să urmăm, cu CURAJ, ceea ce ne dorim cu adevărat.

Și dacă ar fi să facem un exercițiu de imaginație, gândește-te că lucrând cu fricile tale, îți vei îmbunătăți încrederea în tine și în timp vei obține rezultatele dorite atât pe plan personal cât și profesional.

Adu banii în viața ta!

Cu toții ne dorim să atragem abundența și prosperitatea în viața noastră, însă foarte mulți dintre noi avem probleme în relația pe care o avem cu banii.

Banii sunt energie, banii sunt infiniți. Banii nu sunt nici buni nici răi, ei sunt doar ceea ce tu hotărăști că sunt. Energia pe care tu o ai creează gândurile tale în legătură cu relația pe care tu o ai cu banii.

Banii sunt atrași de oamenii a căror minte conține programul de abundență și prosperitate.

Acest program este creat pentru a te ajuta să înțelegi că emoțiile tale joacă un rol important în relația ta cu banii.

Redobândeşte-ţi încrederea în tine

Majoritatea oamenilor nu realizează cât de importantă este încrederea în sine. Atunci când ești încrezător în tine, în forțele proprii viața ta va înregistra succes după succes.

Sunt momente în viață când trebuie să iei decizii drastice și să rupi răul de la rădăcină, să te îndepărtezi de toți aceia care nu te ajută și nu vor să evoluezi, să începi să lucrezi activ la a-ți schimba modul de gândire și la a-ți înlocui acele tipare limitative care iți blochează evoluția.

Una din conștientizările majore ale dezvoltării proprii apare atunci când iți dai seama de cât de multă valoare ai și cât de important este ca înainte de orice, tu să crezi în tine.